Opinia Timisoarei

Doua accidente pe aceeasi strada la Timisoara, la diferenta de 10 minute unul de altul. Motociclist si pieton, izbiti de masini

TIMISOARA. Accidente de circulatie, joi inainte de pranz, la Timisoara. Un motociclist a fost lovit de o masina pe Calea Torontalului, iar dupa 10 minute, la cativa zeci de metri departare s-a produs un nou accident. De asta data un pieton a fost izbit de un autoturism.

CITESTE SI: ‘Vanatoare’ de migranti la Timisoara. Operatiune fulger pe strazi, in pensiuni si case in care transfugii si-au gasit adapost. Foto si video

Primul impact a avut loc in intersectia cu strada Timis, in care motociclistul a patruns regulamentar. Se pare ca soferul a fortat culoarea rosie a semaforului si n-a mai putut evita impactul. Mai multe echipaje SMURD si politistii au intervenit la locul accidentului.

Ranit, barbatul aflat pe motor a fost preluat de medici si transportat la spital pentru ingrijiri si investigati.

Dupa 10 minute, la urmatoarea intersectie un pieton a fost lovit de o masina. Din fericire, acesta a suferit doar rani usoare, astfel ca omul a refuzat transferul la spital dupa ce paramedicii i-au acordat ingrijiri la fata locului.

Politistii au demarat cercetari pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul soldat cu ranirea unui motociclist.

Un barbat in varsta de 28 de ani a condus un autoturism pe Calea Torontalului, dinspre Circumvalatiunii, inspre Bulevardul Cetatii, iar la intersectia cu strada Timis a intrat in coliziune cu o motocicleta care circula un regulamentar, de un tanar in varsta de 31 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, tanarul de pe motocicleta, care a fost transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii de vatamare corporala din culpa‘, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version