Opinia Timisoarei

Doua accidente in doar o ora, in aceeasi intersectie la Timisoara. Oameni raniti, masini facute praf. Nu mergeau semafoarele

TIMISOARA. Cand nu functioneaza semafoarele, sofatul devine sport periculos la Timisoara. Doua accidente s-au petrecut, vineri dimineata, in aceeasi intersectie, Cluj cu Eroilor, in interval de o ora.

CITESTE SI: ‘Au avut loc 960 de treceri pe rosu in 10 intersectii. Avem o medie de 10 morti pe an in trafic’. Viceprimarul Latcau explica decizia de a reduce viteza pe marile bulevarde din Timisoara

In primul caz o masina s-a rasturnat, insa nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube.

In cel de-al doilea, petrecut la doar cateva zeci de minute distanta, doua autoturisme s-au izbit violent, iar soferii au fost raniti.

Un barbat in varsta de 41 de ani a condus un autoturism pe bdul Eroilor de la Tisa, iar la intersectia cu strada Cluj a intrat in coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar, condus de un barbat de 34 de ani. In urma impactului, au rezultat doua victime, soferii celor doua masini. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version