Opinia Timisoarei

Dosar penal dupa un protest organizat in fata Primariei Timisoara si peste 100 de amenzi aplicate de politisti in ultimele ore

TIMISOARA. Politistii au continuat controalele alaturi de pompieri, jandarmi si inspectori ITM in Timisoara in vederea limitarii raspandirii COVID-19. A si fost intocmit un dosar penal.

CITESTE SI: Femeie izbita de masina si aruncata la peste 10 metri de locul impactului. Accident mortal pe un drum national 

Duminica, dupa pranz, in fata Primariei Timisoara a fost organizat un protest, la care au participat aproape 100 de oameni. Cum organizatorul manifestatiei anti certificat COVID nu a luat masurile legale sanitare, acesta s-a ales cu un dosat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Oamenii legii au verificat de asemenea 212 firme, 126 de mijloace de transport si au legitimat peste 3000 de oameni.

Politistii au aplicat 145 de amenzi, cu o valoare totala de 53.250 de lei. 134 dintre sanctiuni au fost aplicate celor care nu au purtat masca de protectie, in timp ce alte 11 le-au incasat cei care, desi erau nevaccinati, au plecat de acasa pe timpul noptii fara declaratie pe propria raspundere si fara un motiv intemeiat.

Controalele politistilor vor continua si in aceasta saptamana.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version