Opinia Timisoarei

Dormea sub o schela din Piata Victoriei la Timisoara si era cautat in toata tara pentru a fi bagat in puscarie. Ce-au gasit politistii in geanta tanarului pe care l-au trezit

TIMISOARA. Un tanar isi facuse un culcus sub o schela din centrul Timisoarei si dormea, cand a fost observat de un echipaj al Politiei Locale care patrula prin Piata Victoriei.

CITESTE SI: Accident intre un troleibuz si o masina la Timisoara, autoturismul a zburat in stalp. Un copil si o femeie, raniti. Video

Agentii l-au luat la intrebari, iar cand l-au verificat in baza de date, aveau sa constate ca era dat in urmarire generala pentru a fi dus la inchisoare, intrucat era condamnat pentru furt.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 00.30, în Piața Victoriei, au depistat o persoană care dormea sub schela restaurantului KFC din centrul orașului. Deoarece părea suspect faptul că se afla în acea locație, întins pe jos, la o oră târzie, polițiștii locali au trecut la identificarea bărbatului. S-a stabilit că acesta se numește L.L., are 38 de ani și are domiciliul în București. La verificarea în baza de date s-a constatat că bărbatul figura ca urmărit general general pentru comiterea infracțiunii de furt, având pe numele său mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. În bagajele acestuia au fost găsite, printre altele, obiecte precum șurubelniță, patent, foarfece. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării procedurilor legale în acest caz„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version