Opinia Timisoarei

Dorintele de Craciun ale 150 de copii nevoiasi, implinire de angajatii din cladirea UBC 2 a ansamblului Openville Timisoara

TIMISOARA. In apropierea sarbatorilor de iarna, persoanele care lucreaza in cladirea de birouri United Business Center 2 (UBC 2) a ansamblului Openville Timisoara au demonstrat ca au suflet mare, daruind din inima cadouri pentru copii mai putin norocosi.

In luna decembrie, in UBC 2 s-a desfasurat campania sociala „Bradul Dorintelor”, organizata in parteneriat cu cu Asociatia Lindenfeld. Campania si-a propus sa aduca zambete pe chipurile a 150 de copii din centrele de plasament din Timisoara.

Micutii au asternut pe hartie dorintele lor de Craciun si le-au inchis in plicuri, care apoi au impodobit bradul de la receptia cladirii office. Persoane inimioase din birourile UBC 2 au luat scrisorile si le-au indeplinit micutilor visurile. Ghetute, hainute, fulare, manusi, caciulite, sosete, papusi, masinute cu telecomanda si alte jucarii, plusuri, patine, mingi de fotbal, rechizite, carti, dulciuri, patine si multe altele s-au aflat pe lista de dorinte a princhindeilor, care s-au transformat in realitate, in prag de sarbatori.

Pe 20 decembrie, masinile incarcate cu daruri frumos impachetate au pornit spre copiii din centrele de plasament din Timisoara.

Exit mobile version