Opinia Timisoarei

Dorel Covaci isi bate joc de fageteni! Suparat ca a pierdut alegerile, pesedistul a impiedicat investirea consiliului local

TIMISOARA. Dorel Covaci, deputat de Timis al PSD si candidat al aceluiasi partid pentru functia de primar al orasului Faget, s-a suparat nevoie mare ca nu a castigat alegerile si a impiedicat constituirea consiliului local.

Consiliul Local al orasului Faget nu a putut fi constituit, iar primarul ales, Marcel Avram nu a putut fi investit in functie. Un singur om este de vina pentru acest lucru si anume, Dorel Covaci.

Primar al orasului Faget pana in 2008, Dorel Covaci, care intre timp a devenit deputat al PSD, a candidat la 10 iunie 2012 pentru functia de primar al orasului, numai ca nu a intrunit numarul necesar de voturi, iar primar a fost ales Marcel Avram care se afla la cel de-al doilea mandat.

Joi ar fi trebuit sa aiba loc sedinta de constituire a noului consiliu local si investirea primarului, insa in zadar.

Suparat ca nu a castigat alegerile locale, Dorel Covaci, in calitate de presedinte al PSD Faget a ordonat consilierilor locali sa se retraga din sedinta. Acestia i-au ascultat sfatul, iar odata cu plecarea consilierilor, sedinta nu a mai avut cvorum. In aceste conditii, sedinta a fost suspendata, iar primarul Marcel Avram nu a mai putut fi investit in functie.

Acesta este singurul caz din judetul Timis in care nu s-a putut constitui consiliul local si primarul nu a putut fi investit in functie.

Dorel Covaci, anfitrionul acestei intamplari, nu a putut fi contactat pentru a explica de ce a luat decizia de a impiedica investirea noului primar si constituirea Consiliului Local Faget.

Exit mobile version