Opinia Timisoarei

Dorel a lovit naprasnic la Timisoara! Se deviaza tramvaiele din cauza lui! Ce dandana a facut de data asta?

TIMISOARA. Daca ar fi sa intocmim un top al oraselor cu cei mai multi Dorei, Timisoara ar castiga detasat. Mai ales cu ispravile muncitorilor din ultima perioada. Luni dimineata, unul a reusit sa blocheze tot traficul pe strada care trece prin fata Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes”.

Pe cand se chinuia sa introduca un tub de protectie in subteran in zona intersectiei strazilor Gheorghe Adam cu Lorena, un muncitor a reusit sa strice reteaua de canalizare si sa le faca program si echipelor Aquatim. Asa se face ca nici soferii nu au mai putut circula de dimineata pe strada, iar tramvaiele au fost deviate.

„Reteaua de canalizare de pe str. Gheorghe Adam, care preia apa uzata de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes si Institutul de Boli Cardiovasculare, a fost avariata de o firma de constructii, in timpul introducerii unui tub de protectie, prin tunelare, in zona intersectiei strazilor Gheorghe Adam cu Lorena. Echipele Aquatim trebuie sa intervina cat mai repede pentru inlocuirea portiunii deteriorate de canalizare. Lucrarile de reparatii necesita devierea traficului auto si a circulatiei tramvaielor pe strada Gheorghe Adam, in ambele sensuri”, anunta Ilie Vlaicu, directorul societatii de apa si canal din Timisoara.

Tramvaiele 1, 2 si 5 nu au mai mers pe traseul lor normal in prima zi de scoala. Pe tot parcursul zilei, toate tramvaiele de pe liniile 1, 2 si 5 intorc la Gara Mica.

Pentru legatura dintre Gara de Est, Badea Cartan, Piata Traian, Victor Babes, Statia Meteo, Gara de Est, respectiv Gara de Est, Statia Meteo, Victor Babes si Piata Traian, RATT a introdus doua autobuze.

Exit mobile version