Opinia Timisoarei

Dominique Archie de la BC Timisoara, cel mai bun jucator la All Star Game-ul baschetului masculin romanesc

Timisoara a fost reprezentata de doi jucatori la Meciul Stelelor care a avut loc  in Sala Polivalenta din Craiova: Dominique Archie de la BC Timisoara si Chief Kickinstallionsims, de la BC Timba.
Jocul dintre selectionatele Nordului si Sudului s-a incheiat la egalitate, 114-114, iar Archie, care s-a aflat in primul 5 al echipei Nordului, a fost ales MVP-ul meciului, dupa ce a inscris 36 de puncte, si a reusit nu mai putin de 6 ‘trite’.
Americanul a participat si la concursul de slam-dunk, organizat in pauza dintre sferturi, insa cel care a castigat la acest capitol a fost Travis Bureau, de Craiova. In proba aruncarilor de la distanta cel mai bun a fost desemnat fostul jucator al BC Timisoara, Rade Dzambic, aflat in prezent tot la Craiova, iar in concursul de indemanare s-a impus Baris Aktas, de la CSU Sibiu.
Trei jucatori de la BC Timisoara au participat, de asemenea, la All Star Game-ul dedicat tinerilor. George Toth a fost titular si a inscris 13 puncte pentru echipa Nordului, in meciul incheiat tot la egalitate, 112-112, Georgian Paun a inscris 16 puncte, iar Zoran Milencovici, 8 puncte.
Exit mobile version