Opinia Timisoarei

Dominic Fritz: Voi candida si in 2024 sa fiu primarul Timisoarei. Presupun ca unii viseaza sa revina la butoane

TIMISOARA. Dupa ce in spatiul public au aparut in mai multe randuri informatii potrivit carora ar intentiona sa demisioneze si ca, in acest sens, i s-ar fi adresat si sefului de partid Dan Barna, primarul Timisoarei Dominic Fritz anunta ca toate acestea sunt doar zvonuri.

Adevarul este ca aceste informatii care au aparut sunt false. Presupun de unii care viseaza ca o sa revina in curand la butoane. Nu este cazul„, a declarat marti primarul Dominic Fritz, facand trimitere la faptul ca fostul edil il critica in mod constant pe pagina sa de Facebook si nu s-a impacat cu gandul ca a pierdut anul trecut alegerile locale.

Dominic Fritz da asigurari ca nu intentioneaza sa plece din fruntea Primariei Timisoara, ba mai mult isi doreste sa candideze pentru un nou mandat in 2024.

Eu sunt primarul Timisoarei, voi fi primarul Timisoarei. Voi candida in 2024 sa fiu primarul Timisoarei si sunt concentrat sa fac ceea ce trebuie pentru ca acest oras sa isi atinga tot potentialul in care cred cu toata taria. Asta este focusul meu. Nu m-am gandit in absolut nicio secunda in ultimele luni sa renunt la aceasta misiune, pentru ca iau foarte mult in serios incredrea pe care am primit-o„, a precizat Dominic Fritz.

CITESTE SI: Dominic Fritz nu mai vrea carantina la Timisoara. E multumit de restrictiile suplimentare impuse la nivel national 

Noaptea trecuta, in timpul miscarilor de strada organizate si la Timisoara, cateva sute de protestatari au mers pentru a doua oara in fata casei primarului Dominic Fritz si i-au cerut demisia, nemultumiti ca edilul a fost un aprig sustinator al masurii carantinei.

Exit mobile version