Opinia Timisoarei

Dominic Fritz si-a luat un nou consilier personal la Primaria Timisoara. Carmen Proteasa va concepe politici educationale

TIMISOARA. O noua schimbare in echipa de sfetnici ai primarului Timisoara.

Consiliera personala a lui Dominic Fritz, Dana Lazar, ajunsa la Directia de Asistenta Sociala a primariei, s-a retras din echipa de sfatuitori ai edilului dupa ce a castigat concursul la DAS, unde a fost singurul candidat pentru o functie de executie in structura de Strategii Programe.

In locul ei, Dominic Fritz a ales-o pe Carmen Proteasa, o tanara de 33 de ani, absolventa de Stiinte Politice si a unui master de strategii de invatare.

Reprezentantii Primariei spun ca a lucrat ca manager de proiect intr-un ONG, Asociatia pentru Valori in Eductie, unde, printre altele, a coordonat un program national de formare de directori de scoli.

Carmen Proteasa va prelua relatia primariei cu directorii de scoli, pentru a raspunde mai bine nevoilor extrem de multe care vin din aceasta directie, dar si pentru a gestiona mai bine resursele pe care le avem la dispozitie. De asemenea, ea va lucra la conceperea unor noi politici educationale care sa vina in beneficiul timisorenilor”, a transmis primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Carmen Proteasa a absolvit Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative Bucuresti si are o diploma de Master in Strategii Inovative ale Inatarii, obtinuta in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti.

Va reamintim, Dominic Fritz are 6 consilieri personali, iar viceprimarii cate doi.

Exit mobile version