Opinia Timisoarei

Dominic Fritz nu a calcat inca pe vreun santier din Timisoara: E treaba viceprimarului Ruben Latcau. Primarul vrea sa treaca orasul de la ‘dezvoltarea in forta’ la cea de calitate

TIMISOARA. Nu a mers pe santierele din Timisoara ca sa vada cum bate vantul pe la unele dintre lucrari, intrucat acum are un viceprimar care s-o faca. A venit cu explicatii Dominic Fritz cand a fost intrebat daca a calcat pe santierele din Timisoara de cand este primar.

CITESTE SI: Bate vantul pe santierul de la Opera din Timisoara, primarul da vina pe vreme. Dominic Fritz: Suntem in grafic 

Edilul a spus ca vicele Ruben Latcau are in subordine Directia Tehnica si ca acesta ar fi fost pe „aproape toate santierele”.

Fosta Directie Tehnica este in subordinea viceprimarului Ruben Latcau, care a fost cred pe aproape toate santierele, si are impreuna cu consilierul meu, ‘avocatul calitatii’, au intalniri zilnice…. cu directorul de la directie, au avut intalnire mai lunga saptamana trecuta si cu directorul SDM pentru a transmite acest semnal„, a declarat primarul Dominic Fritz.

Edilul sef a sustinut ca el a avut intalniri cu directori de directii pentru a discuta despre taierile de copaci din Timisoara.

Eu am avut o intalnire cu cei de la Directia de Mediu, cu Horticultura si Asociatia Peisagistilor in care am discutat abordarea si calitatea in ceea ce priveste toaletarea si taierea copacilor. La inceputul anului vom face un atelier comun in care vom revizui toate strategiile. Vom face si o licitatie pentru Registrul Spatiilor Verzi. Schimbam abordarea in ceea ce priveste santierele si spatiile verzi din Timisoara„, a spus primarul Dominic Fritz.

Schimbam dezvoltarea in forta cu lucrari de calitate

Intrebat de ce pe strada Grigore Alexandrescu nu se mai munceste de luni de zile, edilul a sustinut ca sunt unele probleme pe santier si le-a promis din nou oamenilor ca Timisoara nu va mai fi dezvoltata in forta si ca prioritate va avea calitatea lucrarilor.

Problema e cu stalpii, care nu au fost inclusi in proiect, de asta s-au oprit aceste lucrari pornite in campanie (pe strada Grigore Alexandrescu, n.r.). Trebuie sa trecem de la o abordare de dezvoltare grabita, in forta, la o calitate scazuta, la care se fac multe greseli la nivel de proiectare, caiete de sarcini, greseli, care ulterior se platesc, ….. trebuie sa trecem la lucrari de calitate. Asta e o schimbare de abordare care ne costa energie, dar merita„, a sustinut Dominic Fritz.

 

Exit mobile version