Opinia Timisoarei

Dominic Fritz isi angajeaza inca doi consilieri personali la Primaria Timisoara, un jurnalist si un inginer. Acum are completa schema de 6 sfatuitori

TIMISOARA. Fostul redactor sef de la tion.ro Bogdan Marta si inginerul de sistem si psihologul Diana Lazar sunt noii consilieri al primarului Timisoarei, Dominic Fritz.

Cei doi completeaza echipa de consilieri personali ai edilului formata din Simona Fit, Rudolf Graef, Loredana Pintea si Val Muresan. In total, 6 angajati sa-i fie buni sfatuitori.

CITESTE SI: Directorul COLTERM Bogdan Nanu pune condamnarea penala pe seama… naivitatii din tinerete. Nu isi da demisia, ci continua misiunea incredintata de primarul Timisoarei Dominic Fritz 

Potrivit Primariei Timisoara, Dana Lazar are 36 de ani si doua profesii, de inginer de sistem si de psiholog. Este licentiata in psihologie la Universitatea Tibiscus si in automatica si calculatoare la Universitatea Politehnica. A profesat in specializarile de baza, dar a dezvoltat un interes pentru afaceri europene, inca din studentie. A scris si a coordonat proiecte europene pentru tineri in cadrul Fundatiei Student Plus Timisoara (Tineret in Actiune/ Erasmus Plus) si a sustinut ateliere interactive pe teme europene pentru Centrul de informare Europe Direct Timisoara. Asa a fost recrutata de europarlamentarul USR PLUS Vlad Botos, pentru care a lucrat din 2019, ca asistent local in cabinetul acestuia din cadrul Parlamentului European.
Dana Lazar va fi consilier pe problematici europene, de la proiecte pe fonduri UE, la relatii cu institutiile Uniunii.

Primaria Timisoara mai transmite ca Bogdan Marta este jurnalist de 17 ani. A lucrat ca redactor la Banateanul, Mediafax, Agenda si in cele din urma la tion.ro, unde a fost redactor-sef timp de 8 ani.

Este cunoscut opiniei publice ca un jurnalist echilibrat, obiectiv si necrutator cu greselile primarilor Timisoarei din 2004 pana astazi. A scris mii de articole despre problemele orasului si despre neregulile din administratie si a contribuit la informarea corecta si detaliata a timisorenilor asupra deciziilor si actiunilor Primariei Timisoara si ale altor institutii locale”, anunta Primaria Timisoara intr-un comunicat.

˝Bogdan Marta a facut transparenta primaria Timisoara intr-o perioada in care nu stralucea prin transparenta. I-am propus sa se alature echipei mele, sa fie la fel de neindurator cu mine cum a fost si cu predecesorii mei si sa ma ajute sa aduc mai multa transparenta si buna comunicare intre institutie si cetateni. Dana Lazar, cu o experienta profesionala diversa si Bogdan Marta, un jurnalist pe care l-am citit cred ca de la primele lui articole, mi-au facut onoarea sa accepte oferta mea de colaborare˝, a declarat despre jurnalist Dominic Fritz, Primarul  Timisoarei.

Exit mobile version