Opinia Timisoarei

Dominic Fritz anunta noi angajari in Primaria Timisoara. E incantat de functionarii care stau peste program

TIMISOARA. Le transmite timisorenilor ca munceste pana la ore tarzii pentru binele lor si se declara multumit ca a gasit in primarie si alti angajati la fel de dedicati. Primarul Dominic Fritz a postat pe pagina sa de Facebook, miercuri seara, o fotografie care il infatiseaza impreuna cu trei tineri functionari care erau inca la serviciu, intr-o intalnire pe zoom.

CITESTE SI: Meritocratie marca Dominic Fritz. Dupa ce a pierdut Primaria Giroc, dar i-a adus voturi pentru sefia USR Timis prin ‘Operatiunea Autobuzul’, Cristian Amza a fost pus administrator special la Colterm. Va castiga peste 20.000 de lei pe luna 

Uneori, seara tarziu, inainte sa plec acasa, mai deschid birouri prin primarie sa stau de vorba cu functionari harnici care nu pleaca pana nu isi incheie sarcinile pe care si le-au propus.
in seara asta am dat de acest grup de tineri functionari din atelierul de urbanism, care erau intr-o intalnire pe zoom cu arhitectul sef si studentii din anul IV la Facultatea de Arhitectura si Urbanism din Timisoara.

Recent am incheiat un protocol intre primarie si facultate prin care vrem sa implicam studentii in analizarea si rezolvarea unor probleme reale de urbanism. Azi, studentii au prezentat primele analize pe tema revitalizarii cartierului Fabric.
Cam asa cred ca ar trebui sa functioneze administratia. Cu implicarea resurselor din oras, cu pasiune pentru rezolvarea unor probleme reale, chiar si daca trebuie sa stai dupa program.

PS: In curand vom lansa cateva concursuri pentru arhitecti, urbanisti si constructori sa ne intarim echipa. Sper sa gasim si alti oameni dedicati precum cei trei colegi din poza!„, a notat Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook, anuntand o noua serie de angajari in cadrum municipalitatii.

Ramane de vazut cum anume vor fi sustinute aceste concursuri in cadrul Serviciului de Urbanism, avand in vedere ca tocmai in privinta arhitectului sef planeaza suspiciuni cu privire la felul in care a castigat competitia organizata de administratia Fritz, in conditiile in care numele lui Garbiel Almajan ‘batut in cuie’ pentru aceasta pozitie era stiut cu aproape 2 luni inainte ca primarul sa-l anunte drept invingator in concurs.

Gabriel Almajan este arhitectul contractat de finantatorul City of Mara pentru a realiza ansamblul rezidential. Odata ajuns arhitect-sef al Timisoarei, in locul sau la proiectul imobiliar s-a dus tocmai fostul arhitect sef al orasului, Ciprian Cadariu, care a si plecat in acel moment din primarie.

Exit mobile version