Opinia Timisoarei

Dominic Fritz: Am avut peste 60.000 de participanti la evenimentele organizate in Timisoara in weekendul de deschidere a Capitalei Europene a Culturii

TIMISOARA. Primarul Dominic Fritz a anuntat ca primele calcule arata ca peste 60.000 de oameni au participat la evenimentele organizate cu prilejul deschiderii oficiale a programului Capitala Europeana a Culturii la Timisoara.

CITESTE SI: Aproape 2000 de oameni au urcat in schela cu plante din Piata Victoriei in prima zi in care ‘gradina verticala’ s-a deschis publicului la Timisoara. Foto 

”A fost un weekend in care Timisoara si timisorenii au stralucit pentru Europa intreaga. Am aratat de ce meritam acest titlu: suntem un oras viu, creativ, primitor si divers. Primele cifre arata peste 60.000 de participanti la evenimentele organizate in 32 de locatii zilele astea. Peste tot a fost plin”, a scris pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz.

Dominic Fritz a multumit organizatorilor, dar si spectatorilor prezenti.

”Ma inclin in fata creativitatii si energiei organizatorilor care au pus in scena 130 de evenimente culturale in 3 zile. Le multumesc tuturor celor care au facut ca tot acest angrenaj cultural sa mearga ca pe roate: celor peste 1.000 de voluntari, sutelor de profesionisti in uniforma, colegilor mei de la Centrul de Proiecte, din Primaria Timisoara, de la Asociatia Timisoara 2023, tuturor celor care au avut grija ca serviciile publice sa functioneze. Iar, timisorenilor si vizitatorilor nostri le spun ca acesta a fost doar inceputul unui an in care ne asteapta peste 1.000 de alte evenimente culturale care ne aduc impreuna”, a mai adaugat Fritz.

Exit mobile version