Opinia Timisoarei

Doi politisti locali din Timisoara si un fost coleg al acestora, prinsi la braconaj, la Ciacova, cu doi capriori si un fazan in portbagaj

TIMIS. Lupii, paznici la…caprioare! Trei barbati, doi dintre ei politisti locali in Timisoara si unul coleg candva cu ei, au fost surprinsi la braconaj pe campurile de langa Ciacova. Vanatorii de ocazie au fost observati de cativa reprezentanti ai AJVPS Timis.

Totul s-a petrecut chiar in aceasta dimineata, in jurul orei 9.00.  Politistii din Ciacova, impreuna cu cativa membri ai  Asociatiei Judetene pentru Vanatoare si Pescuit Sportiv Timis,  au facut o razie sa vada daca se respecta perioada de prohibitie.

3 barbati inarmati cu pusti au fost gasiti pe fondul de vanatoare de pe raza localitatii Obad, nu departe de Ciacova. Politistii le-au cerut sa se opreasca, insa indivizii au rupt-o la fuga.

Pe unul dintre ei, de 34 de ani, l-au prins imediat. S-a dovedit ca era un om al…legii, politist local in Timisoara, in cadrul Sectiei 2.  In masina lui, oamenii legii au gasit 2 capriori si un fazan proaspat impuscati.

Un al doilea individ, tot angajat al Politiei Locale, a fost prins cateva ore mai tarziu in Timisoara, iar al treilea este cautat inca.

Dupa ce au facut verificari, politistii au constatat ca cei trei nu detineau autorizatie de vanatoare, astfel ca pe numele lor au fost intocmite dosare penale pentru vanatoare fara permis, transportul vanatului impuscat, efectuarea, fara drept a operatiunilor cu arme sau munitii si braconaj.

Politistii care au confiscat vanatul pentru expertizare.

Conducerea Politiei Locale Timisoara a demarat o ancheta interna in privinta celor 3. Unul s-a dovedit ca era disponibilizat de mai multa vreme, iar impotriva celorlalti doi, inca angajati, se vor lua masuri.  Ei risca sa-si piarda locurile de munca.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version