Opinia Timisoarei

Doi motociclisti au murit si un al treilea a fost ranit grav, dupa o depasire periculoasa a unei soferite. Drum blocat

Doi motociclisti maghiari au murit si un al treilea, tot cetatean maghiar, a fost ranit, dupa ce o soferita de 56 de ani a intrat in depasirea unei coloane de masini. Accidentul a avut loc pe DN58 intre Carasebes si Hateg, in judetul Hunedoara. Traficul rutier este blocat si nu sunt rute alternative.

CITESTE SI: Masina cuprinsa de flacari pe autostrada. Doi adulti si un copil au apucat sa se autoevacueze

”La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Politia Orasului Hateg a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul ca, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti. Poliţiştii ajunsi la fata locului, din primele cercetari preliminare, au stabilit ca, o femeie in varsta de 56 de ani, din municipiul Petrosani, judetul Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN68 din directia Caransebes spre Hateg, s-ar fi angajat in depasirea unei coloane de masini moment in care a intrat in coliziune cu un grup de 6 motociclisti care se deplasa din sens opus”, a transmis IPJ Hunedoara.

In urma accidentului a rezultat decesul a doi motociclisti, de cetatenie maghiara si ranirea grava a inca unui motociclist, de asemenea cetatean maghiar. Acesta a fost preluat si transportat de catre un echipaj medical la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au deschis dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Traficul rutier este blocat total in zona accidentului pe ambele sensuri de circulatie, neexistand ruta ocolitoare.

Exit mobile version