Opinia Timisoarei

Doi din cei 12 fugiti din centrul de carantina de la Padurea Verde din Timisoara, gasiti de politisti. Unde se ascundeau

TIMISOARA. Doi din cei 12 cetateni straini care au fugit in urma cu o zi din centrul de carantina de la Padurea Verde din Timisoara, au fost gasiti de politisti.

CITESTE SI: Descinderi ale mascatilor de la trupele speciale de interventie in doua localitati din Timis. Foto si video 

Acestia se ascundeau intr-un apartament chiar in plin cenrul Timisoarei, in Piata Victoriei. Oamenii legii i-au luat din acea locuinta si i-au predat Politiei de Frontiera care ii va audia, apoi, acestia vor fi reintrodusi in carantina.

Deocamdata. ceilalti zece nu au fost gasiti si inca sunt cautati.

Va reamintim, in cursul zilei de joi, 12 cetateni straini care se aflau in centrul de carantina pentru coronavirus de la Padurea Verde, la Timisoara au fugit.

Zeci de politisti si jandarmi au intrat in alerta, au impanzit zona in incercarea de a le da de urma, folosind la cautari si caini special dresati.

Disparitia celor 12 a fost descoperita in jurul orei 14.00. Acestia au fugit printr-o spartura in gardul care imprejmuieste zona de carantinare formata din containere.

Fugarii sunt din Turcia, Libia, Maroc si Algeria, toti barbati. 10 dintre ei au intrat marti in carantina, dupa ce au fost gasiti de politie ratacind pe strada C-tin Titel, in Timisoara, iar ceilalti aveau sa incheie perioada de izolare saptamana viitoare.

Cainii le-au luat urma si s-a stabilit ca primul popas l-au facut la doar cativa metri de centrul de carantina, apoi s-au imprastiat in Padurea Verde. A fost adus si un elicopter care a survolat intreaga zona.

Politistii nu exclud ca fugarii sa se fi folosit de o diversiune, intrucat in cursul zilei au semnalat ca s-ar fi spart o teava de apa si au cerut ajutor pentru reparatii. La scurt timp, au disparut, iar cautatorii iau in calcul si varianta ca acestia sa fi fost ajutati sa scape cu o masina care sa fi ajuns pana in apropierea centrului de carantina.

Toti cei 12 fugari risca dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor si se vor intoarce in carantina.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version