Opinia Timisoarei

Doi copii din Hitias au fost muscati de un Rottweiler. Unul dintre ei a ajuns in stare grava la spital

TIMIS. Momente de groaza, joi seara, in localitatea Hitias din judetul Timis, pentru o fetita de 5 ani si jumatate si verisorul ei de doar 3 ani. Micutii au fost atacati de un Rottweiler, iar unul dintre copii a ajuns in stare grava la spital.

Totul s-a intamplat in curtea unei pensiuni, iar in momentul atacului copii se aflau cu un unchi care a chemat imediat ambulanta.

Medicii veniti imediat la fata locului au constatat ca fetita a fost muscata de picior si de ureche, iar baietelul de barbie, dealtfel, baietelul nu a necesitat transportarea la spital, in schimb fetita a fost dusa la spitalul din Buzias. Deoarece se afla in stare grava, medicii au decis sa o trimita la Spitalul de Copii din Timisoara.

Proprietarul cainelui se pare ca este un barbat din timisoara care lucreaza ca barman la pensiunea unde s-a intamplat nenorocirea.

Proprietarul cainelui nu a declarat animalul nici la asociatia chinologica si nici la Politie, motiv pentru care i se va aplica o sanctiune contraventionala„, a declarat Madalina Mezdrea, purtatorul de cuvant al IPJ Timis..

Proprietarul animalului risca dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si lasarea nesupravegheata a cainelui. El va mai fi sanctionat cu amenda pentru neintregistrarea animalului.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version