Opinia Timisoarei

Doar un antrenament usor, fara poze si autografe pentru fani! Cum si-au petrecut stelistii orele dinaintea jocului cu ACS Poli! FOTO!

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a programat pentru jucatorii sai un antrenament usor in dimineata partidei cu ACS Poli. Tehnicianul Stelei si-a dorit liniste inaintea jocului si a pastrat si la Timisoara obiceiul ca in ziua meciului elevii sai sa nu ofere autografe si sa nu faca poze cu fanii. Asta in ciuda rugamintilor catorva suporteri care s-au trezit de dimineata pentru a-i astepta pe campioni in fata hotelului. „Astazi, pana dupa meci, nu se mai fac poze si nu se mai dau autografe”, a anuntat Reghe, care a urcat primul in autocarul pregatit sa conduca echipa bucuresteana la terenul de antrenament pentru o usoara miscare in dimineata meciului. Jucatorii l-au urmat imediat pe antrenor, singurul care s-a lasat asteptat putin fiind Gabi Iancu.
VEZI AICI GALERIE FOTO!
Ros-albastrii au ales ca locatie pentru antrenamentul dinaintea meciului cu ACS Poli baza Calor, situata la marginea orasului, probabil tot in intentia de a avea parte de discretie, insa stelistilor nu le-a iesit socoteala. O grupa de copii care se antreneaza si ei pe baza Colterm au aflat de sosirea campionilor si i-au intampinat pe bucuresteni langa terenul de antrenament.
VEZI MAI JOS VIDEO!

Video-ul nu poate fi incarcat.
Copii, care au venit si cu un steag ros-albastru pe care era scris ‘Champion Steaua’, le-au scandat pe rand numele jucatorilor, in timp ce acestia coborau din autocar, iar apoi au ramas la fata locului pentru a-i face galerie echipei lui Reghe. „Galeria striga, Steaua castiga!” si „Ale, ao, sa moara Dinamo!”, au fost scandarile micutilor.
Exit mobile version