Opinia Timisoarei

Doar te prezinti si esti vaccinat pe loc. Imunizare fara nicio programare, doar cu buletinul, la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara

TIMISOARA. In cadrul Maratonului vaccinarii impotriva COVID-19, care va avea loc in acest sfarsit de saptamana, la Timisoara, in premiera pentru Romania, inscrierea se poate face pe loc, cu cartea de identitate, nefiind nevoie de o programare prealabila prin platforma nationala de vaccinare.

CITESTE AICI: Noi focare de pesta porcina in Timis, unul la Smithfield, celalalt intr-o gospodarie. Zonele afectate si masurile anuntate de autoritati 

Va informam ca in urma discutiilor cu Col. Dr. Valeriu Gheorghita, Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19 (CNCAV) a aprobat ca vaccinarea din cadrul Maratonului Vaccinarii, ce se va desfasura la Timisoara, locatia CRAFT, in perioada 23.04.2021, ora 16:00 – 26. 04. 2021, ora 08:00 sa se poata face si prin inscriere pe loc, cu cartea de identitate”, transmit organizatorii.

Maratonul vaccinarii va avea loc la Centrul Regional de afaceri Timisoara, Bv. Eroii de la Tisa nr. 22, in perioada 23 aprilie, ora 16.00, – 26 aprilie, ora 08.00.

Vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer, iar rapelul se va asigura printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doza. Rapelul e programat peste drum, la Sala Olimpia.

Se pot vaccina persoane care au implinit minim 16 ani. Pentru persoanele minore (sub 18 ani) este necesar un acord scris al unui parinte sau tutore legal (NU este un formular tip/ standard, se face de parinte, cu titlul ”Acord pentru Vaccinare”, specificandu-se numele si prenumele parintelui, numar si serie Carte de Identitate si faptul ca este de acord cu vaccinarea fiului/fiicei).

Centrul de vaccinare va fi deschis non stop de vineri 23 aprilie 2021, ora 16.00 pana luni 26 aprilie 2021, ora 08.00.

Exit mobile version