Opinia Timisoarei

Doar scrumul a mai ramas in garsoniera din Timisoara unde a explodat o butelie

TIMISOARA. Toata agoniseala din garsoniera in care a avut loc o explozie din cauza unei butelii a fost facuta scrum. Peretii sunt negri de la fumul gros din urma incendiului, iar fereastra este distrusa in totalitate.

In urma exploziei a ramas dezastrul. Proprietarul care are arsuri pe jumatate din suprafata corpului nu mai are unde sa se intoarca atunci cand se va face bine.

CITESTE SI: Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Timisoara, o persoana este ranita

In garsoniera se mai pot vedea doar peretii innegriti si cateva lucruri arse, aruncate pe jos. Pe o etajera a ramas o franzela innegrita si ea, iar chiuveta de la bucatarie este aruncata intr-un colt al incaperii.

Fereastra lipseste cu desavarsire, iar un cuptor cu microunde este si el ars in totalitate. Nu s-a mai putut salva nimic, niciun lucru.

Pompierii spun ca explozia de sambata seara, urmata de incendiu intr-o garsoniera de la etajul al doilea al blocului de locuinte de pe spl. Titulescu, colt cu Baritiu a avut loc dupa ce proprietarul a incercat sa schimbe butelia de la aragaz cu scule neprofesionale. S-au acumulat gaze, apoi a scanteie a fost de ajuns.

Exit mobile version