Opinia Timisoarei

DJ ars la buzunar in Timisoara ca a dat prea tare muzica in club. Unde s-a intamplat asta?

TIMISOARA. Timisorenii care stau in zona cuprinsa intre Parcul Rozelor si bulevardul CD Loga nu puteau sa puna geana pe geana noaptea trecuta din pricina muzicii ce rasuna dintr-un club aflat in vecinatate. Disperati, oamenii au sunat la Politia Locala cerand ajutor.


In jurul orei 2.00, agentii au batut la usa clubului cu pricina, Toniq, aflat langa Parcul Justitiei, si l-au luat la intrebari pe DJ.
Acesta le-a spus politistilor locali ca a crescut numarul de decibeli la cererea clientilor. Explicatia nu i-a impresionat pe agenti care i-au ars o amenda de 500 de lei si l-au pus sa dea muzica mai incet.

Potrivit legii, tulburarea linistii locatarilor intre orele  22.00-08.00 si 13.00-14.00 de catre orice persoana, prin producerea de zgomote, larma sau folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat în vecinătatea acestora, se sacntioneaza contraventional.

Exit mobile version