Opinia Timisoarei

Distractie scumpa in zapada. Sase sanii cu copii trase de un microbuz in Banat. Video

Imagini care au dat palpitatii multor parinti, surprinse  cu camera de bord de un sofer pe o sosea din Banat.

CITESTE SI: Rotile unei masini ciuruite de pistoalele politistilor, dupa o urmarire ca-n filme. De ce fugea disperat un sofer de 21 de ani 

Un microbuz inmatriculat in Hunedoara a fost surprins in timp ce tracta sase sanii pe care se aflau mai multi copii. Cursa se desfasura pe un drum denivelat si acoperit cu zapada.

 

Filamarea facuta dintr-o masina care circula in aceeasi directie cu microbuzul a ajuns virala pe retele de socializare si a atras si atentia politistilor din doua judete, care au demarat cercetarile. Astfel, in urma verificarilor, oamenii legii au aflat ca „distractia” a fost filmata sambata in judetul Caras-Severin. Politistii l-au identificat si pe sofer, un tanar in varsta de 34 de ani.

In urma aparitiei in spatiul public a unor imagini, in care 6 copii si tineri sunt tractati cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin au fost demarate verificari imediate, in vederea stabilirii locului in care s-a produs fapta si dispunerii masurilor legale. Din verificarile efectuate de politisti, s-a stabilit ca evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, in jurul orei 14.00, pe DJ 582E, in apropierea Statiunii Semenic. Politistii au identificat conducatorul autovehiculului, in persoana unui barbat, de 34 de ani, din judetul Hunedoara. Acesta a fost invitat la sediul politiei, urmand a fi sanctionat contraventional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amenda cuprinsa intre 870 si 1.160 de lei„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version