Opinia Timisoarei

Distractie nebuna, nu departe de Timisoara! Ce-au putut face cativa tineri? VIDEO!

TIMISOARA. Adrenalina si inconstienta pe un camp nu departe de Timisoara, unde cativa tineri s-au distrat teribil punand la grea incercare o masina mica.

CITESTE SI: Casa unui MILIONAR din Timisoara, sparta de hoti! Ce au reusit sa fure? 

Pe un drum de pamant de langa Buzias, dupa cum sustine cel care a aratat lumii aventura, un tanar aflat la volanul unui Tico i-a testat autoturismului rezistenta, facand o manevra din automobilism – testul elanului. Este vorba de incercarea evitarii unui obstacol la viteza de sosea. Soferul a accelerat, a franat si s-a rostogolit cu masinuta, sub ochii prietenilor, care au filmat intreaga scena.

CITESTE SI: Cum arata tramvaiul aniversar de Ziua Europei la Timisoara si cand te poti plimba cu el GRATUIT? VIDEO

Autoturismul a zburat pur si simplu, s-a rasturnat pe o parte, iar mai apoi s-a dat peste cap, ramanand cu rotile in sus. Tanarul aflat la volan nu avea niciun fel de echipament special, ci doar o casca ce s-a rupt si a fost azvarlita pe camp in timp ce autoturismul se rasucea, autoturism deloc pregatit pentru asemenea manevre.

Prietenii soferului au repus Tico-ul pe roti si l-au scos pe amicul lor teafar si nevatamat, insa distractia putea avea urmari tragice. Pe cand soferul iesea ‘victorios’ din masina indoita, unii si-au exprimat ingrijorarea, iar altii si-au aratat admiratia pentru actul de bravura.

Imaginile au fost postate pe internet in urma cu ceva timp si nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Exit mobile version