Opinia Timisoarei

Distractie maxima cu Elie White, Kamelia si George Hora la Balul Bobocilor de la FEAA in clubul Heaven! GALERII FOTO!

TIMISOARA. Sute de studenti ai Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Timisoara au petrecut o noapte nebuna in clubul Heaven, la Balul Bobocilor.

9 boboace s-au inscris in lupta pentru marele titlu. Fetele au avut de trecut prin 5 probe: au defilat intr-o tinuta de zi, mai apoi intr-una de seara, au raspuns la intrebari de cultura generala si au avut parte si de o proba surpriza. Din juriu au facut parte profesorii FEAA si reprezentanti ai firmelor partenere ale facultatii.

Intreg spectacolul a fost prezentat de Paul si Ioana, vedetele campaniei publicitare unui cunoscut operator de telefonie mobila. Titlul Miss Boboc 2011 FEAA a fost castigat de Larisa Andreea, una dintre cele mai frumoase studente de la facultate, care va petrece o vacanta de 2 persoane in Venetia.

Inainte de a fi desemnata castigatoarea, Kamelia si George Hora au intretinut atmosfera intr-un concert de exceptie. Studentii au rupt ringul de dans pe muzica artistilor.

Dupa festivitatea de premiere insa, scena i-a apartinut vedetei Elie White, care a intretinut atmosfera pana aproape de miezul noptii, dupa care i-a cedat-o DJ-ului din clubul Heaven.

Foto: Ervin Boer

Exit mobile version