Opinia Timisoarei

Distractie mare la Medfest Timisoara! Studentii de la Medicina au sarbatorit a 11-a editie cu chitara si microfonul in mana!

TIMISOARA. Viitorii medici au aratat ca stiu si sa se distreze, nu doar sa invete pe rupte! Studentii, rezidentii sau chiar dascalii au lasat bisturiul deoparte si au cantat la instrumente sau cu vocea. VEZI FOTO!

Medfestul a ajuns aseara la a 11-a editie. Medicii din diferite domenii de activitate s-au strans intr-un local din Timisoara si au aratat ca pe langa meseria lor pot sa se si distreze! Au ales sa faca acest lucru cu chitara sau cu microfonul in mana.

Fie ca au cantat la instrumente sau cu vocea, studentii de la medicina, medicii rezidenti sau chiar si profesorii toti au urcat pe scena. Organizatorii spun ca prin acest spectacol au dorit sa demonstreze tuturor ca medicii stiu sa si petreaca la fel de bine cum stiu sa opereze.

Totul a inceput cand un student pe vremea aceea, acum medic rezident in ultimul an, a strans mai multi colegi si a inceput sa le cante la o chitara. Incet incet tot mai multi medicii talentati s-au strans si asa Medfestul a ajuns sa fie o traditie printre studentii de la medicina“, ne-a spus unul dintre tinerii prezenti.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version