Opinia Timisoarei

Disparitii misterioase, la Timisoara. Familii disperate isi cauta fiii. Politistii si pompierii in alerta incearca sa gaseasca un student si un jandarm de la Gruparea Mobila. Cercetari pe canalul Bega

TIMISOARA. Nu au niciun semn de viata de la fiii lor si isi frang mainile de durere. Doua familii isi cauta cu disperare copiii, iar politistii, jandarmii si pompierii fac eforturi sa gaseasca indicii care ar putea duce la descoperirea lor.

Este vorba de un student al Universitatii de Vest si un jandarm de la Gruparea Mobila din Timisoara, disparuti exact in aceeasi zi, la doua luni distanta.

 

Sandu Vasile Alexandru a disparut in 16 decembrie, noaptea, in jurul orei 3.00, din camera de camin din Complexul Studentesc.

Este de loc din Hunedoara si student la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor. Tanarul are 1.70 inaltime, 70 kg, par negru si ochi caprui. In momentul disparitiei purta o geaca albastra de blugi, pantaloni albastri tip blug, incaltaminte sport neagra.

Jandarmul disparut tot din Complexul Studentesc este Madalin Ionut Nisipeanu, de 23 de ani.

Tot intr-o zi de 16, in februarie, in jurul orei 4.00 dimineata, a plecat dintr-un local din zona campusului universitar, s-a urcat intr-un taxi, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de el.

Subofiterul este de loc din Gorj, a absolvit in urma cu jumatate de an Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Dragasani, ca sef de promotie, si a fost repartizat la Gruparea Mobila de Jandarmi din Timisoara. Sambata era liber si a mers sa se relaxeze in Complexul Studentesc.

Familia a venit la Timisoara si incearca din rasputeri, alaturi de politisti, sa isi gaseasca baiatul.

Madalin are 1.65 inaltime, 70 kg, par saten si ochi caprui. In momentul disparitiei purta o geaca maro, un tricou negru, pantaloni albastri. Tanarul poarta ochelari de vedere.

Cautari pe Bega

Dupa ce au facut verificari in Timisoara si au incercat sa refaca traseul jandarmului de sambata noapte, politistii de la Investigatii Criminale au cerut sprijinul pompierilor pentru a face un control si pe Canalul Bega, ultimul loc ramas necercetat.

Cu ajutorul a doua barci si 4 scafandri, reprezentantii ISU Timis verifica malurile raului, de la terasa Flora si pana la Utvin.

Oricine stie ceva despre cei doi tineri e rugat sa sune imediat la 112.

Distribuie si tu, pentru ca informatia sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni, poate ii gasim!

Exit mobile version