Opinia Timisoarei

Dispare o statie de taxi, se muta una de autobuze. Cum se schimba traficul pe una dintre cele mai circulate strazi din centru, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Se munceste la foc continuu in zona centrala, la Timisoara, pentru reorganizarea traficului. Toata vara vor avea loc lucrari pe mai multe strazi, iar vreme ce mai multe zile soferii vor avea interzis pe anumite tronsoane sau vor circula cu restrictii.

CITESTE SI: Porneste inca o operatiune de dezinsectie la Timisoara, in tot orasul 

In prezent, muncitorii lucreaza pe strada Martin Luther, intre Punctele Cardinale si Hotel Continental, unde va aparea o noua banda de circulatie auto, dar si cateva locuri de parcare. Apoi, pentru ca traficul sa nu se aglomereze, va fi mutata o veche statie de taxi, dar si una de autobuz.

A fost gandita si o zona pentru stationare in dreptul Palatului Dicasterial, unde au fost amenajate niste alveole.

„Se largeste strada Martin Luther la 3 benzi de la Cardinale pana in fata la Continental. Si in aceasta zona vom avea modificari de marcaj a spatiilor. Nu va mai fi acea statie de taxi in fata la hotel Continental si acolo se va amenaja statia de autobuz. Nu stiu unde va fi statia de taxi, va fi undeva in zona centrala”, a spus primarul Nicolae Robu.

Pentru relocarea statiei de taximetre de la Continental, reprezentantii Primariei spun ca vor discuta cu soferii de taxi pentru a gasi cea mai buna solutie.

Pe langa strada Martin Luther, urmeaza ca si strazile I. C. Bratianu si Michelangelo sa fie largite si sa aiba cate o banda in plus. De asemenea, se va crea o noua banda auto in zona Punctelor Cardinale, pentru ca soferii care circula dinspre Bastion sa isi continue drumul pe cate doua benzi dedicate atat catre strada Oituz, cat si catre strada Popa Sapca.

Pe masura ce lucrarile vor avansa, reprezentantii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara vor impune restrictiile in trafic.

Exit mobile version