Opinia Timisoarei

Dispar pe rand drapelele din intersectiile din Timisoara. Explicatia Primariei

TIMISOARA. Tricolorul nu mai flutura in intersectia de la Michelangelo cu Bratianu. Disparitia drapelului de pe catarg a fost observata de timisoreni luni dimineata, iar multi s-au gandit ca urmeaza demontarea constructiilor pe care au fost ancorate steagurile de mari dimensiuni, dat fiind faptul ca recent instanta a stabilit ca au fost ridicate ilegal.

Nici vorba insa de asa ceva, spun pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei Timisoara, care precizeaza ca drapelele care au fost deteriorate de vant si ploi vor fi inlocuite cu altele noi, rand pe rand. Iar aceasta este explicatia disparitiei temporare a tricolorului din centrul Timisoarei.

In ultimii ani, Directia de Drumuri, Poduri, Parcaje si Retele de Utilitati din Primaria Timisoara a montat 6 catarge in diferite zone din oras pe care a fost instalat tricolorul romanesc, iar Judecatoria Timisoara a stabilit ca nu au fost obtinute autorizatii de constructie pentru toate.

Ramane de vazut daca Primaria Timisoara va desfiinta catargele sau daca va face demersuri pentru intrarea lor in legalitate si astfel sa le pastreze in intersectiile din oras.

Exit mobile version