Opinia Timisoarei

Dispar biletele de tramvai la Timisoara. Vom plati pentru transportul in comun cu telefonul sau cardul. Ce sistem promite Nicolae Robu

TIMISOARA. Actualul sistem de plata a biletelor pentru transportul in comun in Timisoara este socotit depasit de catre primarul Nicolae Robu. Acesta a dezvaluit ca in cateva luni vom urca in tramvai, autobuz au troleibuz si vom plati cu telefonul mobil.

CITESTE SI: Dupa ce si-a facut praf elicopterul, vin alte probleme mari pentru milionarul timisorean Romeo Dunca

Edilul isi pune toata nadejdea in tehnologie si anunta introducerea noului sistem de ticketing chiar de la jumatatea anului viitor.

Vom introduce in curand plata de pe telefon, nu ne mai complicam cu alte subsisteme. Este epoca telefoanelor multifunctionale. Se preteaza sa fie folosite la plata biletelor in transportul in comun. In 2018, certamente, daca reusim sa facem toate procedurile, pana la jumatatea anului viitor va fi rezolvata problema. Deci nu vom mai tine chioscurile de bilete, ci vom avea un sistem de plata cu cardul sau de pe telefon. Si vom avea si sistemul de carduri multifunctionale in oras, cu diverse scopuri, intre ele si transportul in comun. Sistemul cu chioscuri de bilete de complet depasit„, a precizat Nicolae Robu.

Cat despre acei timisoreni mai in varsta care nu au telefoane inteligente, primarul Nicolae Robu spune ca vor putea folosi acele carduri incarcabile care sunt utilizate si in prezent.

Exit mobile version