Opinia Timisoarei

Dinamo, victima preferata a Timisoarei! Victorie si la baschet masculin

TIMISOARA. Dinamo nu mai este o sperietoare pentru prim-divizionarele din Timisoara. Daca in ultimii ani doar echipa de rugby batea fara emotii traditionalul adversar, in acest sezon, gruparea bucuresteana a ajuns victima sigura, la orice sport.

CITESTE SI: Amenda care l-a speriat pe un timisorean. Pentru ce va scoate din buzunar 30.000 de lei 

ACS Poli a batut Dinamo in „Groapa”, handbalistii alb-violeti s-au impus chiar pe terenul campioanei dupa cativa ani de seceta, iar prim-divizionata de volei feminin Agroland a invins tot in capitala, atat in campionat, cat si in Cupa.

Sambata a venit ziua celor porecliti „Leii din Banat”. Baschetbalistii de la BC SCM Timisoara nu au avut probleme si s-au impus la un scor care ne scuteste de prea multe comentarii. Echipa pregatita de Tudor Costescu a invins cu 94-57, dupa un meci pe care l-au dominat autoritar.

CITESTE SI: Accidente mai putine fara tehnologie de ultima ora. Solutia ingenioasa gasita de islandezi. Video

Octavian Popa Calota a fost cel mai bun marcator al invingatorilor, el ajungand la 22 de puncte, 6 recuperari si 4 pase decisive, fiind urmat de Andre Diaz cu 18 puncte si 4 recuperari si Malden Jeremic – 15 puncte, 3 recuperari si doua pase decisive in mai putin de 20 de minute jucate.

Din pacate, cealalta prim-divizionara de baschet masculin din oras, BC Timba a pierdut fara drept de apel acasa. Astfel, Phoenix Galati a repurtat un succes categoric in Banat. Formatia antrenata de catre Florin Nini a surclasat Timba Timisoara, scor 83-62, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii Nationale. Primul sfert a fost decisiv in stabilirea invingatorilor, moldovenii avand deja 30-11 dupa 10 minute.

Miercuri, 1 noiembrie, este programat derby-ul Timisoarei, cu BC SCM echipa gazda in sala Constantin Jude.

Exit mobile version