Opinia Timisoarei

Din statia de autobuz la spital! Femeie ranita de tencuiala prabusita de pe o casa la Timisoara

TIMISOARA. La un pas de tragedie din pricina indolentei proprietarilor care refuza sa-si repare cladirile!

O femeie astepta linistita autobuzul in statie, in Piata Mocioni, luni seara, cand bucati de tencuiala de pe o casa s-au desprins si au cazut peste ea, impreuna cu cateva elemente decorative.  Timisoreanca a ramas inconstienta pe trotuar pana la venirea echipajului SMURD, care i-a acordat primul ajutor si a transportat-o la spital.

A fost ranita o femeie, a cazut tencuiala, ornamente de pe cladire pe ea. Astepta in statie un autobuz.  Era inconstienta, a fost preluata de catre SMURD, si-a revenit in drum catre spital si este la spital„, a declarat opiniatimisoarei.ro, Mugurel Ioja, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Pompierii au intervenit in zona pentru a desprinde si restul elementelor decorative care riscau sa cada in capul trecatorilor.

Zilele acestea politistii locali au aplicat doua amenzi unor asociatii de proprietari din Piata Victoriei si din zona Iosefin din Timisoara pentru ca, in ciuda somatiilor, nu au miscat un facut niciun demers pentru a-si repara fatadele aflate intr-o stare jalnica.

Nu mai e de glumit! Amenzi de pana la 8.000 de lei in Timisoara, in Piata Victoriei si in Iosefin!

Exit mobile version