Opinia Timisoarei

Din nou haos in trafic, la Timisoara. Strazi asfaltate in urma cu un an, iarasi in reparatii

TIMISOARA. Dupa ce in urma cu aproximativ un an si jumatate era data peste cap circulatia saptamani in sir la iesirea din Timisoara pe Calea Lugojului, ori asta toamna pe Calea Sagului, soferii vor avea parte din nou de batai de cap in trafic.

CITESTE SI: Dormea sub o schela din Piata Victoriei la Timisoara si era cautat in toata tara pentru a fi bagat in puscarie. Ce-au gasit politistii in geanta tanarului pe care l-au trezit 

Reprezentantii primariei anunta noi lucrari, chiar si pe drumuri de curand complet reabilitate. Mai precis, au inceput deja decopertarile pe Calea Lugojului si Calea Aradului, iar muncitorii vor continua si pe alte artere importante din oras, inclusiv pe Calea Sagului.

In aceste zile se finalizeaza reparatiile de pe Calea Dorobantilor, de la intersecția cu str. Simion Barnutiu, pana la giratia de la intrarea in Ghiroda.
Lucrarile vor continua in luna februarie in mai multe zone ale orasului si vizeaza atat partea carosabila, cat si trotuarele, pentru a asigura conditii cat mai bune de circulatie pentru pietoni si pentru soferi„, transmit reprezentantii Primariei.

Potrivit municipalitatii, urmeaza ca si pe strazile Campului, Albastrelelor, Cocea, Aradului, Nera si Orsova sa aiba loc lucrari, de data aceasta la trotuare. De asemenea, pe Calea Sagului, bulevardul Rebreanu, strazile Pestalozzi, St. O. Iosif, Calea Dorobantilor, Take Ionecu, Calea Bogdanestilor, Calea Torontalului, strada Grigore Alexandrescu, bd. 16 Decembrie, bd. Ion Dragalina, str. Garii si Calea Circumvalatiunii vor intra in reparatii capitale.

Exit mobile version