Opinia Timisoarei

Din nou americanii Timisoarei au facut diferenta! SCM se impune clar in Banie

TIMISOARA. Prim-divizionara de baschet masculin SCM Timisoara a obtinut o victorie pretioasa la Craiova, in etapa a noua a sezonului regulat. Banatenii aveau neaparata nevoie de un triumf si l-au obtinut dupa o prestatie solida, 69-84.

CITESTE SI: Cupa de Iarna a Diviziei D Timis ramane la Periam. Finalele au avut loc la Buzias 

Inceputul partidei a fost echilibrat, cu ambele echipe aflate la conducerea partidei. Craiova chiar parea sa se desprinda la 19-14, dar banatenii au raspuns imediat, 23-24 la prima sirena. Diferenta a inceput sa creasca in sfertul doi, timisorenii punand stapanire pe joc. Franklin si Brown si-au intrat in mana, iar ecartul s-a marit, 37-48 la pauza mare si 50-72 dupa trei sferturi.

Oltenii au castigat doar ultimul sfert, dar meciul era de multa vreme terminat, „Leii din Banat” avand la un moment dat si 25 de puncte diferenta. Partida s-a incheiat astfel cu victoria echipei lui Dragan Petricevic, 84-69, cel care a pregatit perfect jocul. A patra victorie pentru SCM Timisoara in campionat, si a patra la rand, din care doua in Cupa Romaniei.

Sherwood Brown a impresionat si de aceasta data, reusind 24 de puncte si 11 recuperari, fiind secondat de conationalul Troy Franklin, 19 puncte, 5 recuperari si 5 pase decisive.

SCM Timisoara va juca etapa viitoare acasa cu Steaua intr-un meci care i-ar asigura continuarea campionatului in Top 6, unde banatenii au mari sanse sa ajunga.

Sursa foto: SCMU Craiova

Exit mobile version