Opinia Timisoarei

Din 2 in 2! Fabulos cum creste numarul politistilor locali in tramvaie la Timisoara ca sa-i pazeasca pe calatori de hotii de buzunare?

TIMISOARA. Dupa ce opiniatimisoarei.ro va informa ca inca de sambata a crescut numarul politistilor locali ce patruleaza in mijloacele de transport in comun, iata ca de azi, Politia anunta ca si mai multi vor fi agentii ce vor veghea la buzunarele calatorilor din tramvaie si autobuze la Timisoara.

CITESTE SI: Veste importanta pentru cei care circula cu tramvaiul prin Timisoara! Ce surpriza li s-a facut gastilor de hoti de buzunare?

Directia Politiei Locale Timisoara anunta ca, daca pana vineri, politistii locali au actionat sub coordonarea directa a celor de la Compartimentul Furturi din buzunare de la Politia Timisoara, acum ei vor actiona independent. De sambata, numarul agentilor din mijloacele de transport a fost suplimentat la 4, de luni sunt 6, iar de marti 8 politisti locali vor patrula in uniforma prin tramvaie, autobuze si troleibuze. Aceasta in conditiile in care in Timisoara avem 10 linii de tramvai, deservite de mai multe garnituri, 6 de troleibuz + 2 Metropolitane, 11 linii de autobuz urbane + 8 Metropolitane. Cu alte cuvinte vor fi 8 politisti la peste 100 de mijloace de transport.

Agentii ii vor atentiona pe calatori sa circule cu prudenta si sa-i avertizeze atunci cand observa persoane suspecte in statii ori in mijloacele de transport.

De asemenea, oamenii pot face sesizari catre Politia Locala Timisoara la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe email contact@politialoctm.ro.

Exit mobile version