Opinia Timisoarei

Diferenta s-a facut in ultimul sfert. Timisoara a jucat de la egal la egal pe terenul campioanei

TIMISOARA. Unul din cele mai frumoase partide ale inceputului de sezon s-a jucat la Cluj, unde campioana tarii UBT a intalnit SCM OHMA Timisoara. Dupa un meci spectaculos, ardelenii s-au impus cu 98-88, mult mai strans decat o arata scorul, diferenta facandu-se pe final.

Partida a contat pentru etapa a VII-a a sezonului regulat. Dupa un inceput foarte echilibrat, gazdele s-au desprins la 15-8, dar banatenii au revenit la -1, ca prima sirena sa indice 27-24. Elevii lui Dragan Petricevic au preluat initiativa in secventa a doua, 31-32, au condus in mai multe randuri jucand de la egal la egal cu campioana, in multe momente chiar mai bine, insa la vestiare s-a intrat cu 48-46.

A urmat un sfert trei spectaculos, cu multe rasturnari de scor si aruncari superbe, 55-58, 63-58, 65-68, 74-72 cu un cos in ultima secunda a perioadei. In sfertul 4, cu o banca mult mai valoroasa, Clujul si-a apropiat victoria, dar dupa un meci foarte greu, 98-88 si seria de patru victorii a banatenilor se incheie, dar s-a demonstrat ca nu a fost deloc intamplatoare.

Elijah Jarrod Stewart a reusit 32 de puncte, alti 4 jucatori ai formatiei ardelene terminand cu cel putin 13 puncte. De la banateni, Nikola Gajic a reusit un nou meci foarte bun cu 18 puncte si 11 recuperari, in timp ce Strong si Lilov au avut prestatii solide cu 21, respectiv 20 de puncte si 7 pase decisive de fiecare.

Exit mobile version