Opinia Timisoarei

Diferenta mare intre prima si a doua liga la fotbal feminin. ASU Politehnica Timisoara invinsa categoric acasa de Fortuna

TIMISOARA. Echipa feminina a Politehnicii a inceput sezonul ligii secunde in weekend, cu un egal fara goluri, acasa, in fata echipei din Tg. Mures. Miercuri a simtit pe propria piele ce inseamna sa te viziteze o echipa din prima liga.

Locul 3 in elita, Fortuna Becicherecu Mic s-a impus categoric, 9-0 (5-0) in meciul contand pentru 16-imile Cupei Romaniei.

Fortuna, care a odihnit cateva titulare de drept, nu a avut mila de adversarul direct, castigand acest primul duel judetean in aceasta formula. Larisa Grigore a reusit sa inscrie de trei ori, Shaira Pera a marcat o dubla, ea punctand in al treilea joc la rand pentru echipa sa, Giorgiana Mateescu a realizat si ea o dubla, in timp ce Anca Dobai si Claudia Bistrian si-au trecut in cont cate un gol.

Prima liga de fotbal feminin va intra intr-o pauza fortata, iar in runda a 3-a din play-off, Fortuna Becicherecu Mic, locul 3 in elita se va deplasa la Odorhei pentru jocul cu Vasas Femina, ocupanta pozitiei a treia. In schimb, ASU Politehnica va merge la Bucuresti pentru jocul cu Dream Team, echipa cu maximum de puncte dupa doua runde.

Exit mobile version