Opinia Timisoarei

Dieta fulger care te scapa de 2 kilograme in doar 3 zile

Dieta-fulger este un regim care, daca este urmat cu strictete, aduce rezultatele dorite in timp foarte scurt. O astfel de cura de slabire deja cunoscuta este cea cu castraveti.

CITESTE SI: Zeci de biciclisti din Timisoara au protestat pe Popa Sapca. Sunt furiosi pe pistele inguste. Foto si video 

Dieta cu castraveti iti va oferi rezultate extrem de rapid, iar castravetii iti vor hidrata intens pielea, vor combate retentia de apa in organism si iti vor stimula metabolismul.

Cura de slabire cu castraveti nu are un plan alimentar sofisticat si presupune, inainte de toate, eliminarea grasimilor hidrogenate si a alimentelor hipercalorice din alimetatie, precum si renuntarea la alcool si sucuri. De asemenea, in cele 3 zile de dieta nu ai voie sa mananci carne si nici lactate. Poti, in schimb, sa te bucuri din belsug de castraveti, acestia avand foarte putine calorii (13 calorii/100 gr.). Poti sa mananci salate de legume proaspete, in care trebuie sa adaugi neaparat castraveti.

Dieta cu castraveti nu este recomandata mai mult de 3 zile, iar la final este bine sa nu reiei alimentatia nesanatoasa, deoarece dieta este predispusa la efectul yo-yo si poti pune inapoi kilogramele date jos.

Afla mai multe despre dieta cu castraveti AICI.

CITESTE SI: Emotii mari pentru elevii de clasa a VIII-a. Cati copii din Timis vor sustine probele la Evaluarea Nationala

Exit mobile version