Opinia Timisoarei

Dezvaluire socanta! Monica Columbeanu: ”Irinel poate sa ma omoare”

Monica Columbeanu

Monica Columbeanu a refuzat pe tot parcursul divortului sa faca declaratii. Ajunsa la capatul rabdarii, vedeta a scris o scrisoare prin care explica publicului felul cum stau lucrurile din punctul ei de vedere. Dupa ce a fost acuzata de fostul ei sot  ca si-a abandonat fetita, Monica a explicat motivul pentru care a plecat din tara si anume, acela ca are nevoie de bani pentru a-i oferi Irinei tot ce e mai bun.

„Nu mi-am abandonat copilul. Nu cred ca exista mama care sa nu isi iubeasca copilul. Am nevoie de bani pentru a-mi creste copilul. Trebuie sa strang bani ca sa locuiesc intr-o casa aflata într-un loc sigur. Oare o mama ar trebui judecata pentru ca munceste pentru a-i asigura fetiţei sale traiul? Tatal ei mi-a luat toate resursele. M-a lasat in strada. Daca i-ar pasa de Irina nu ar rani-o pe mama ei. Nu doar ca nu m-a ajutat ci mi-a golit toate conturile”, a declarat Monica in scrisoare.

De asemenea Monica Columbeanu a explicat ca relatia ei cu Irinel Columbeanu a fost una bazata pe iubire, dar faptul ca a ranit-o iremediabil a determinat-o sa divorteze de el. „M-a dezamagit, m-a ranit iremediabil, nu pot sa mai tac pentru ca el ma va rani si mai mult, pana cand, va reusi chiar sa ma omoare”, a spus Monica in scrisoare.

Exit mobile version