Opinia Timisoarei

Deziluzie la fileu. Agroland Timisoara pierde primul derby din elita la volei feminin cu Lugojul

Meci cu final neasteptat. Desi mare favorita, Agroland a pierdut dupa patru victorii directe cu Lugojul. A fost 2-3 (22-25, 23-25, 25-21, 25-23, 10-15), dupa un meci palpitant, care a facut insa o buna propaganda voleiului feminin. Primele semne ale acestei victorii lugojene au fost in toamna, cand in doua jocuri de verificare, trupa de pe Timis a invins trupa de pe Bega. Agro nu a invatat din acele lectii, iar acum a platit scump.

CITESTE SI: Radarele fantoma ale politistilor din Timis, din nou pe Facebook. Stiti cine va filmeaza? 

Dupa un inceput timid de meci, cu cateva momente de avantaj pentru CSM, Agro a dat semne ca este la controlul meciului. De la 8-8, punctele aduse in special de Katarina Jovanovic si Maeva Orle au dus scorul la 17-12 pentru Agroland. Formatia timisoreana nu a gestionat insa bine finalul setului, pe care l-au cedat la 22.

Scenariu similar si în setul secund. De la 10-6 pentru Agroland, CSM Lugoj a revenit si a condus cu aceeasi diferență, 20-16. Andreea Petra, Katarina Jovanovic si Diana Cărbuneanu au readus Timisoara în avantaj (23-22), dar nu a fost suficient, Lugojul facand 2-0.

Actul al treilea a fost fara istoric. Agroland a dominat categoric, diferenta aparent stransa de la final fiind explicata de cele opt greseli ale jucatoarelor noastre, survenite tot spre sfarsitul setului.

Mare parte din setul al patrulea a fost de cosmar pentru Daniela Lupescu & Co. CSM Lugoj s-a distantat la 7-1 si a reusit sa pastreze un avantaj ce parea sa ii ofere liniste si sa ii aduca trei puncte (16-10, 19-15). De la 15-19, Agroland a revenit iar Larisa Vasilica a inchis setul cu un as.

CITESTE SI: Bradul de Craciun din centrul Timisoarei vine tocmai din Italia. Cand va fi impodobit 

A urmat tie-break-ul, care a fost echilibrat pana la 6-6. Eficienta blocajului si greselile jucatoarelor lui Bogdan Paul au facilitat prima victorie in mecurile directe pentru CSM Lugoj.

Echipa de start: Diana Carbuneanu – 6 puncte (2 asi, 1 blocaj), Roxana Iancu – 11 puncte (1 as, 2 blocaje), Barbora Kosekova – 3 asi, 1 blocaj, Petruta Orlandea, Katarina Jovanovic – 12 puncte, Maeva Orle – 14 puncte (4 asi, 2 blocaje) si Teodora Pusic – libero. Au mai intrat Andreea Petra – 13 puncte (3 asi), Daniela Lupescu – 9 puncte (2 blocaje), Sorina Miclaus – 1 punct si Larisa Vasilica – 4 puncte (1 as, 1 blocaj).

Agro nu are timp de respiro, iar in urmatoarea saptamana va juca la Budapesta in Challenge Cup.

Exit mobile version