Opinia Timisoarei

Dezbatere publica pe maginea celui mai mare buget din istorie, pe care il are Timisoara in 2020. Sunteti asteptati cu propuneri si sugestii

TIMISOARA. Timisorenii au la dispozitie 5 zile pentru a face propuneri si sugestii, dupa ce vor consulta proiectul de buget record pe 2020 pe care il are orasul.

Vorbim de peste 460 de milioane de euro, fata de aproximativ 300 de milioane de euro cat a avut in fiecare din ultimii ani.

CITESTE SI: Buget record la Timisoara in 2020. Cei mai multi bani merg la infrastructura si transporturi, cultura, spitale si scoli, dar sunt prevazute si custi pentru lei si tigri la Zoo, catarg in Piata Libertatii, Tunelul Luminii, o nava turistica si nelipsitul studiu pentru metrou 

Primaria organizeaza o dezbatere publica pe marginea proiectului de buget al Timisoarei in 24 februarie, de la orele 13.00, in sala de sedinte a Consiliului Local.

Oricine poate participa la aceasta dezbatere, iar punctele de vedere trebuie formulate in 5 minute, timpul alocat fiecarui doritor sa ia cuvantul.

Cei interesati pot adresa si in scris sugestii ori propuneri Directiei Secretariat General – Serviciul Administratie Locala sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., pana in 24 februarie la ora 10.00.

Proiectul de buget al Timisoarei pe 2020 poate fi consultat AICI.

Exit mobile version