Opinia Timisoarei

Dezastru pe sosea in Timis. Un tir ce transporta masini a izbit un microbuz si o autoutilitara. Oameni raniti. Foto si video

TIMIS. Un tir scapat de sub control a lovit alte doua autovehicule pe cea mai tranzitata sosea din Timis, DN68A.

CITESTE SI: Impact violent la Timisoara, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens. 3 oameni raniti. Foto 

Accidentul a avut loc in apropiere de Margina. Soferul tirului, care era incarcat cu masini, a pierdut controlul volanului si a izbit o mai intai un microbuz, dupa care a intrat intr-o autoutilitara, pe care a rasturnat-o.

In urma accidentului doi oameni au fost raniti si transportati la spital.

Din primele verificari efectuate la fața locului a rezultat faptul ca un barbat in varsta de 42 de ani a condus un autotren pe DN 68A dinspre Deva spre Faget, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat in coliziune cu un microbuz condus de un barbat in varsta de 38 de ani si apoi cu o autoutilitara condusa de un tanar in varsta de 25 de ani.

In urma impactului au rezultat 2 victime, respectiv tanarul in varsta de 25 de ani si o tanara in varsta de 20 de ani, pasagera in autoutilitara condusa de catre tanar, fiind transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version