Opinia Timisoarei

DEZASTRU pe o strada din Timisoara, provocat de un sofer cu BMW! Incredibil ce a facut barbatul dupa. FOTO!

TIMISOARA. Politistii sunt pe urmele unui sofer de BMW care a facut prapad pe o strada din Timisoara. A lovit alte doua masini, apoi a luat o decizie neasteptata.

CITESTE SI: Tanar prabusit pe trotuar, alti doi cu priviri ratacite langa el! Scena de pe o strada din Timisoara care le-a atras atentia politistilor. Ce a urmat?

Soferul aflat la volanului unui BMW si insotit de doi prieteni mergea pe strada Romulus, dinspre Brancoveanu catre Odobescu, iar la un moment dat a pierdut controlul bolidului si a patruns pe contrasens, unde a lovit un taxi care circula regulamentar. In urma impactului BMW-ul a ricosat intr-un alt BMW X1 parcat pe marginea strazii.

Pozele care infatiseaza cele petrecute pe strada Romulus ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

CITESTE SI: Daca deschizi usa unei gradinite din Timisoara si strigi David sau Luca, jumatate din baieti se intorc! Ce nume le-au pus timisorenii copiilor nascuti anul trecut?

Vazand ce grozavie a facut, atat soferul vinovat de acest accident, cat si ceilalti doi pasageri ai sai au rupt-o la fuga, sustin martorii la intreaga scena.

„Din fericire nu au fost victime in acest caz, astfel ca accidentul este o tamponare. Potrivit legii, soferul care a provocat acest accident are la dispozitie 24 de ore sa se prezinte la Politie. In cazul in care nu se va prezenta, risca retinerea permisului de conducere„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Pun pret pe fiecare viata aflata in primejdie! Ghemotoc de blana, salvat de pompieri in Timis, dupa o misiune contra cronometru. VIDEO! 

Politistii fac acum verificari pentru depistarea conducatorului auto fugar.

Exit mobile version