Opinia Timisoarei

Dezastru pe o strada din Timisoara. Lucrare inceputa in urma cu doua luni si abandonata. ‘Ne ducem copiii la scoala printre masini’. Foto

TIMISOARA. O lucrare care putea fi incheiata in nici doua saptamani, treneaza de mai bine de doua luni la Timisoara, iar cei care locuiesc in zona sunt revoltati.

CITESTE SI: Copil batut de colegi intr-o scoala din Timisoara, internat in spital. ‘Diriginta l-a scuturat de praf si voia sa-l trimita pe jos acasa’

Pe strada Bucuresti din zona Take Ionescu, Primaria a inceput lucrarile de refacere a unei portiuni din carosabil si a trotuarului odata cu startul noului an scolar.  De cand a fost deschis santierul, cei care isi duc copiii la Scoala Generala 16, aflata in vecinatate, sunt obligati sa faca slalom printre masini pentru a-i lasa pe cei mici la cursuri.

Muncitorii au venit, au spart trotuarul, au pus borduri pe o portiune si… aici s-au oprit.

Locuitorii din zona au si facut o sesizare la primarie, care le-a raspuns cererii dand vina pe lipsa banilor si… conditiile meteo.

Lucrari pe strada Bucuresti s-au mai facut si in urma cu aproape 3 ani, cand o firma si-a ingropat cablurile.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Strada Bucuresti este o strada cu o lungime de 353 de metri, iar ultimele lucrari importante in zona au avut loc in 2014, cand s-a asternut covor asfaltic pe o lungime de 215 metri.

Exit mobile version