Opinia Timisoarei

Dezastru pe o strada din Timisoara, dupa un accident. Audi izbit de un Porsche, rasturnat si strivit de un stalp. Foto

TIMISOARA.  Accident miercuri seara intr-o intersectie din cartierul Elisabetin la Timisoara.

CITESTE SI: Ziua si inconstientul. Un suspect de coronavirus a fugit din spital 

Soferul unui Porsche care mergea pe strada Cozia s-a trezit ca un alt conducator auto, cu un Audi, n-a cedat trecerea la intersectia cu strada Cosminului.

Impactul a fost unul violent, astfel ca Audiul a fost rasturnat pe o parte si zdrobit de un stalp de curent. Soferul acestuia din urma a ramas incarcerat in caroseria strivita. A intervenit rapid un echipaj de descarcerare. Soferul a fost recuperat dintre fiare si transportat de urgenta la spital.

Conducatorul din Porsche s-a ales doar cu o sperietura zdravana si masina avariata strasnic.

Un barbat in varsta de 42 de ani a condus un autoturism dinspre strada Memorandului inspre Liviu Rebreanu, iar la intersectia cu strada Cozia nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un barbat in varsta de 43 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 42 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

 

Exit mobile version