Opinia Timisoarei

Dezastru la BAC 2011! La 9 licee din Timis n-a promovat nimeni bacalaureatul: UMT, Agricol, Miu, CFR, Silvic, Azur, Ortisoara, Ioan Slavici si Socrates. La multe altele, pana in 10 elevi au luat BAC-ul! Nu a existat nicio medie de 10.00

UPDATE: Timisul, in top 5 pe tara la cea mai slaba promovabilitate a examenului de Bacalaureat 2011.

Intrecem doar judetele Giurgiu, cu 20%, Caras-Severin, cu 24,82%, Mehedinti, 27,5%, si Galati, cu 30%. La polul opus se afla Suceava cu 65,03% elevi promovati.

Centralizarea rezultatelor de la bacalaureat din intreg judetul a scos la iveala noi date cutremuratoare. In total, la 9 licee din Timis, din care 8 din Timisoara, niciun elev nu a reusit sa promoveze examenul de maturitate.

Este vorba de UMT, Agricol, Miu, CFR, Silvic, Azur, Ortisoara, Ioan Slavici si Socrates.

31,8 la suta dintre elevi au reusit sa promoveze bacalaureatul in aceasta sesiune in Timis, ceea ce situeaza judetul mult sub media pe tara.

Dintre cei promovati,

medii intre 6.00 – 6.99 au obtinut 31% dintre candidati

medii intre 7.00 – 7.99 au obtinut 34% dintre elevi

medii intre 8.00 – 8.99 au obtinut 24,67% dintre candidati

medii intre 9.00 – 9.00 au obtinut 10,33% dintre elevi

Nu s-a dat nicio medie de 10.00 in Timis la bacalaureat.

Dintr-un total de 6.905 elevi, 6.629 au fost prezenti la examen. 4.411 au fost respinsi in Timis. 276 nu s-au prezentat, iar 110 au fost eliminati.

__________________________________________________________________________________

UPDATE: Doar 2 licee din intreg Timisul au inregistrat o promovabilitate de peste 90% la examenul de bacalaureat. Este vorba de liceele CD Loga si Colegiul Banatean la care 93% dintre elevi au trecut toate probele de bac.

___________________________________________________________________________________

UPDATE: S-au afisat toate notele de la BAC 2011 din Timis! Da un click aici sa vezi online ce nota ai luat la examenul de maturitate! REZULTATE ONLINE BACALAUREAT 2011 JUDETUL TIMIS

La 5 licee din Timisoara niciun elev nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat: liceul UMT (T. Tanasescu), liceul CFRliceul Silvic, liceul Agricol si  Colegiul Tehnic, fostul Miu.

_______________________________________________________________________________

UPDATE: „Elevii astia sunt o generatie de sacrificiu!”, cred unii parinti din Timisoara

Chiar si la liceele de elita din Timisoara au existat elevi care nu au reusit sa promoveze bacalaureatul. La Grigore Moisil au cazut aproape 20 de copii, la C.D. Loga sau J.L. Calderon insa procentajul de reusita este de aproximativ 90%


„Am luat 6,25. Sunt foarte fericita. Multi ar spune ca este o medie mica, dar la ce rezultate au fost la celelalte licee din Timisoara… Nu-mi vine sa cred ca am luat Bac-ul“, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro Alina, eleva la CD Loga.

„Uraaaaa! Am luat bacul! Asta e tot ce conteaza! Am avut mari emotii pana sa se afiseze notele. Am luat 7,62“, a strigat fericit Eugen, de la JL Calderon, dupa ce a sarit in sus de bucurie si a imbratisat cateva colege.

„Am obtinut 9,45. Ma bucur ca am reusit sa iau nota asta. Am muncit mult. Imi asigura plecare la facultate in Anglia“, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Maria de la CD Loga. Mama ei a fost foarte multumita de rezultatul obtinut de Maria, mai ales ca o medie sub 8,50 ar fi insemnat ratarea plecarii la o facultate in strainatate. „A stat zi si noapte si a invatat. O felicit din toata inima. I-am spus nu o data sa mai lase cartile si sa doarma, ca va fi bine la examen, cum a fost si in anii trecuti, iar dupa ce rezultate am auzit ca au fost la alte scoli, ma bucur ca nu m-a ascultat“, ne-a destainuit mama absolventei de liceu.

Parintii spun la unison ca este primul examen national in care rezultatele sunt obtinute de fiecare asa cum a invatat. Unii sunt mai amarati ca liceenii au luat note de 6 si 7, dar sunt bucurosi ca au promovat.

Vasile Dica, unul dintre parintii care au asteptat afisarea rezultatelor la centrul de examinare de la Liceul „J.L. Calderon“, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro ca „asa trebuia sa se dea de ani de zile. Elevii astia sunt o generatie de sacrificiu, a nu stiu cata din ‘90 incoace. Poate, dupa asta, ceva se va schimba si in tara asta!“.

Maria Ionel, mama unei tinere absolvente de liceu: „Cine a invatat a luat note bune. Cine nu… Eu ma bucur ca fiica mea a luat 8,65 si se poate duce la orice facultate cu nota asta. Profesorii au tras de ei, au mai strigat ca de ce nu invata, iar acum se vad roadele“, a explicat ea secretul notelor mari.


__________________________________________________________________________________

UPDATE: La niciun liceu din Timis nu s-a inregistrat promovabilitate de suta la suta la aceasta sesiune de bacalaureat.

Se pare ca cei mai multi elevi care au reusit sa ia medie de trecere la Bac in Timis se inregistreaza la liceul Loga din Timisoara, unde 93% dintre copii au promovat examenul de maturitate.

Da click aici sa vezi ce nota ai luat la BAC!

__________________________________________________________________________________

UPDATE: Nimeni nu a reusit in Timis sa ia medie de 10 la bacalaureatul din acest an. Niciun elev nu are la toate probele nota maxima.

Din cei aproximativ 7000 de elevi care au dat Bac-ul in aceasta sesiune, mai putin de 100 au mediile intre 9.00 si 9.99.

_______________________

UPDATE: In Timis, aproximativ 30% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat 2011.

In urma cu un an, in 2010,  promovabilitatea era de 82% in Timis.

_________________________

UPDATE: Mu..e, Funeriu! Ministrul Educatiei injurat cu …vopsea la Timisoara la afisarea notelor la BAC! Furiosi ca au picat pe capete, cativa elevi au mazgalit un loc de afisare a rezultatelor la examen. VEZI GALERIE FOTO!

______________________

TIMISOARA. Rezultate catastrofale la examenul de Bacalaureat din acest an in Timisoara! La cinci dintre licee nimeni nu a reusit sa ia note de trecere la toate probele, astfel ca nimeni nu a promovat Bac-ul.

Este vorba de liceul UMT (T. Tanasescu) la care niciun elev nu a trecut examenul de Bacalaureat 2011.

Cel de-al doilea liceu din Timisoara la care nu s-a inregistrat niciun promovat este liceul CFR. Nici aici, niciun candidat nu a fost in stare sa ia nota de trecere la toate probele de examen.

Aceeasi situatie incredibila s-a inregistrat la liceele  Alimentar si Agricol. Nimeni nu a reusit sa treaca bacalaureatul.

Cel de-al cincilea liceu la care niciun elev nu a trecut examenul de bac este Colegiul Tehnic, fostul Miu.

Sunt si licee la care numarul promovatilor tinde catre zero

La Liceul Energetic un singur elev a luat Bac-ul, iar la Electrotimis sunt doar 2 promovati.

Rezultatele sunt uimitoare si la cateva licee de elita din Timisoara. Spre exemplu, la Liceul Grigore Moisil 18 elevi au picat bacalaureatul la aceasta sesiune.

In scurt timp incepe afisarea notelor la centrele de examinare din Timisoara!

Video-ul nu poate fi incarcat.

____________________________________________________

UPDATE: La liceul din Lovrin 98 de lucrari sunt ori identice ori contin o multime de pasaje asemanatoare la unele materii. O comisie de recorectare a decis anularea lor.

Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu noi informatii legate de notele de la Bacalaureat 2011!

[poll id=”254″]

Exit mobile version