Opinia Timisoarei

Dezastru intr-o comuna de langa Timisoara. Gunoaie cat vezi cu ochii intr-o groapa improvizata, unde deseurile se toarna cu camionul. Localnicii sunt ingroziti. Foto

TIMISOARA. Materiale din plastic, resturi din constructii sau deseuri vegetale, toate zac de zile bune pe camp la marginea unei comune din Timis.

CITESTE SI: 60.000 de lei. Amenzi soc pentru doi barbati prinsi ca au aruncat gunoaie langa Timisoara. Le-au fost confiscate si masinile 

Se intampla la Sacalaz, unde de aproximativ doua saptamani o rampa de gunoi in toata regula a aparut in apropierea fostei unitati militare, langa balta din localitate.

Gunoaiele sunt varsate direct din camioane, iar utilaje vin din cand in cand si acopera straturile de deseuri cu pamant, in vazul lumii.

Localnicii sunt ingroziti si spun ca autoritatile inchid ochii in fata dezastrului de la marginea Sacalazului.

De aproximativ doua saptamani s-a escavat si a inceput sa se aduca fel si fel de deseuri. Sunt doua gropi escavate si ulterior gunoaiele sunt acoperite cu pamant. Aduc tone de mizerii, apoi din cand in cand toarna pamant peste si apoi o iau de la capat. Nimanui nu-i pasa. Primaria se face ca nu vede, este ceva de nedescris, suntem ai nimanui„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro un localnic, care a si surprins in imagini nenorocirea de la marginea comunei si care spera ca inspectorii Garzii de Mediu vor descinde in zona cat mai grabnic.

In fotografii se vede cum in mare parte pe camp sunt abandonate deseuri provenite din constructii, insa dincolo de moloz, se gasesc din belsug cartoane, tevi din plastic, bureti si pungi imprastiate peste tot.

Muntii de gunoaie troneaza pe sute de metri, iar excavatoarele care au sapat cele doua gropi sunt folosite sa puna mai apoi pamant peste ele.

Primarul comunei Sacalaz a fost contactat in repetate randuri de redactia opiniatimisoarei.ro pentru a oferi un punct de vedere legat de ceea ce se intampla in localitate, insa edilul nu a raspuns la niciunul dintre apeluri.

Exit mobile version