Opinia Timisoarei

Dezastru in oaza de relaxare din Complexul Studentesc din Timisoara!

TIMISOARA. In urma cu aproape un an, unul dintre cele mai vechi parcuri din Timisoara era complet remodelat. In zona au fost montate foisoare, banci noi, au fost refacute aleile si a fost montat si un sistem de iluminat, insa au fost amplasate si hamace.

CITESTE SI: Un vis frumos! Ce vrea CJT sa construiasca in fiecare dintre orasele din judetul Timis? 

Iarna a trecut peste Parcul Studentilor, iar singurele care au avut serios de suferit de pe urma vremii au fost hamacele, care nu au mai fost luate din parc toamna trecuta. Cele cinci considerate profesionale nu au patit nimic, insa cele zece hamace obisnuite nu mai sunt toate in stare buna.

Majoritatea au panza rupta in unul sau mai multe locuri. In trei dintre cazuri, atat panza, cat si legaturile s-au rupt si acum atarna pe pamant.

Daca au fost vandalizate si sunt rupte, o parte se vor inlocui, incercam sa le reparam si nu e nicio problema in primavara. Adevarul este ca acelea nu sunt ca cele profesionale. Si eu am trecut si le-am vazut acolo. Incercam acum in primavara, daca putem repara din ele, le vom repara. Datorita interperiilor era normal sa nu reziste atat de mult„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, directorul SC Horticultura, Andrei Dragila.

CITESTE SI: Cel mai colorat si parfumat festival al primaverii la Timisoara! Cand incepe o noua editie Timfloralis? 

Hamacele nu sunt singurele care au avut de suferit in Parcul Studentilor. La cele doua capete ale aleii care traverseaza parcul dinspre strada Cluj catre Aleea Ripensia, a fost montata cate o casuta in care erau puse carti. Una dintre ele a disparut, iar in cealalta au mai ramas doar cateva reviste religioase si un manual de biologie pentru clasa a V-a.

Noi acum intram in pregatirea de primavara si facem toate retusarile care trebuie facute, incepand de la plantari cu tot ce trebuie facut in parc. Arbori au fost foarte multi, majoritatea au fost prinsi 100%, asteptam acum cum se afla in primavara. Casuta a fost trantita noaptea de cineva, am luat-o la reparat la noi si saptamana viitoare o vom pune inapoi„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, directorul SC Horticultura, Andrei Dragila.

Exit mobile version