Opinia Timisoarei

Dezastru in ‘Intersectia Groazei’ din Timisoara! Masina cu rotile in sus, femeie zdrobita! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Inca un accident in deja celebra intersectie Liviu Rebreanu cu Brancoveanu din Timisoara! Impact devastator intre doua autoturisme. O femeie aflata in vecinatate a fost izbita violent. Una dintre masini a ajuns cu rotile in sus in mijlocul intersectiei.
Traficul in zona a fost blocat.

O femeie de 35 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Liviu Rebreanu, iar la intersectia cu Bulevardul Constantin Brancoveanu a efectuat virajul la stanga, neacordand prioritate de trecere. In urma impactului, autoturismul care circula regulamentar s-a rasturnat, acrosand un pieton, o femeie in varsta de 46 de ani. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa, iar femeia ranita a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Femeia care a fost acrosata si izbita de un stalp a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara pentru intrijiri.

In urma cu 4 zile, un alt accident se petrecea in aceeasi intersectie, iar anul trecut acesta a fost locul in care s-au produs cele mai multe accidente in Timisoara.

CITESTE SI: ‘Intersectia Groazei’, la Timisoara! Inca un accident violent! Sofer: Nu se mai termina! FOTO!

CITESTE SI: Intersectia Groazei la Timisoara! Unde s-au produs cele mai multe accidente in 2015? Sofer: E jale si nimeni nu face nimic

Sursa foto: Facebook/Radare Timisoara + judet

Exit mobile version