Opinia Timisoarei

DEZASTRU in Florenta! Un mal al raului Arno s-a prabusit cu tot cu zeci de masini parcate! Cum s-a intamplat totul? VIDEO!

In plin sezon turistic, Orasul Renasterii se confrunta cu un adevarat dezastru. Un mal al raului Arno, care trece prin Florenta, s-a prabusit si a ingropat peste 20 de masini care erau parcate in acea zona. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma surparii.

Prabusirea unei bucati din malul raului Arno a dus la aparitia unei gauri cu o lungime de 200 de metru lungime si 7 latime, iar bucata care s-a frant este foarte aproape de Ponte Vecchio, cel mai faimos pod medieval care traverseaza raul, un loc vizitat de milioane de turisti.

Autoritatile italiene spun ca au luat deja masuri pentru rezolvarea situatiei. Primarul Florentei le-a cerut celor care au masini parcate in zona sa le mute, iar furnizarea apei a fost sistata in jumatate din centrul orasului.

Cauza surparii nu a fost stabilita cu exactitate, insa pompierii veniti la fata locului spun ca o conducta magistrala care a suferit avarii ar fi unul dintre motivele care au dus la surparea malul.

Citeste mai multe: AICI

Exit mobile version